Παρουσίαση του Μεταπτυχιακού M.Sc. in Statistics

Μετά από την πρώτη μας εικονική συνάντηση, ήρθε η ώρα να σας γνωρίσουμε κι από κοντά! Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα, να επιλύσουμε όλες σας τις απορίες και να συζητήσουμε για τη Στατιστική Επιστήμη και την Ανάλυση των Δεδομένων, καθώς εσείς θα περιηγείστε στους χώρους του σύγχρονου Νέου Κτιρίου του ΟΠΑ και τα Εργαστήρια του Τμήματος Στατιστικής.

Ανυπομονούμε να σας ενημερώσουμε, εκτενέστερα, σχετικά με όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που κάνουν το πρόγραμμά μας τόσο ξεχωριστό: 2 Double Degrees (σε συνεργασία με το Università di Pavia και το Stevens Institute of Technology - ακόμη 3 τέτοια προγράμματα βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση), Short Courses και ομιλίες από αναγνωρισμένους καθηγητές του εξωτερικού σε τρομερά ενδιαφέροντα θέματα (Financial Machine Learning, Ordinal Data Analysis, Football Analytics), Ιnternships, Erasmus Τheses, υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακές εργασίες, Summer Conferences (Biostatistics, Statistical Data Science), αλλά και δυνατότητα λήψης SAS Certificate.

Κυρίως, όμως, ανυπομονούμε να οριοθετήσουμε, όλοι μαζί, τις συνθήκες εκείνες, κάτω από τις οποίες, το Μεταπτυχιακό σας θα αποτελέσει μία από τις ομορφότερες, έως τώρα, εκπαιδευτικές σας εμπειρίες!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
18:00
Αίθουσα Τ414, Τροίας 2, Νέο Κτίριο ΟΠΑ

https://www.aueb-analytics.gr/