Satori Analytics: Introduction of Satori Analytics

Satori Analytics: Introduction of Satori Analytics; Real-life challenges and No code Data Science tools

Η Satori Analytics είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης και ένας καθιερωμένος στρατηγικός συνεργάτης δεδομένων για παγκόσμιες επωνυμίες και γνωστούς οργανισμούς σε πολλές χώρες και κλάδους. Ο στόχος της εταιρείας είναι να υποστηρίζει τους πελάτες της ώστε να αποκτήσουν πλήρη σαφήνεια στη λήψη των αποφάσεών τους οδηγούμενη από Δεδομένα και βασιζόμενη στις αρχές της Τεχνητής Νοημοσύνης. Αποτελείται από 75 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης, και ιδρύθηκε το 2014.

Το ποικίλο πελατολόγιο της Satori περιλαμβάνει συνολικά 38 ενεργούς πελάτες που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Φαρμακευτική και Προσωπική Φροντίδα, Βιομηχανοποίηση, Λιανική και Τηλεπικοινωνίες. Η παρουσία της είναι διεθνής με την πλειοψηφία των πελατών της να ανήκουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μιας και τα Δεδομένα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εταιρία και τις δραστηριότητες της Satori, θα παρουσιαστούν ρεαλιστικές προκλήσεις που εμφανίζονται καθώς και τα προσόντα ή/και τις τεχνικές που αξιοποιούμε στην καθημερινότητα μας, εστιάζοντας στο τμήμα της Επιστήμης των Δεδομένων.

Επιπλέον, θα γίνει παρουσίαση ενός πρόσφατα εμφανιζόμενου open-source εργαλείου που ανήκει στην κατηγορία "No Code Machine Learning", βοηθώντας μας στη συζήτηση σχετικά με διάσημα ζητήματα που αφορούν τα προβλεπτικά μοντέλα και την ανάλυση των εξόδων τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Στατιστική, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00, στην αίθουσα T208, Τροίας 2 & Σπετσών, 2ος όροφος.

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Wednesday, May 31, 2023 - 18:00