Sleed: Υποτροφία Digital Marketing σε τελειόφοιτους Τμήματος ΔΕΤ

Η εταιρεία Sleed, ένα από τα πλέον δυναμικά e-business και digital marketing agencies, στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσφέρει υποτροφία σε 5 τελειόφοιτους του, για δωρεάν παρακολούθηση του προγράμματος Sleed Academy Marathon.

Οι 5 υποτροφίες, αξίας 600€ έκαστη, απευθύνονται σε όλους/ες όσοι/ες επιθυμούν να εκπαιδευτούν περαιτέρω και να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του Digital Marketing. Οι τελειόφοιτοι του τμήματος ΔΕΤ ΟΠΑ, οι οποίοι θα κάνουν την αίτησή τους και θα περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια αξιολόγησης για να γίνουν αποδεκτοί στο πρόγραμμα του Sleed Academy Marathon, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο Digital Marketing από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, για 6 μήνες χωρίς καμία καταβολή διδάκτρων. 

Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 6 μηνών, αποτελείται από 11 ενότητες (μαθήματα), οι οποίες μεταφράζονται σε εβδομαδιαία μαθήματα και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως. Θα επιλεχθούν συνολικά 25 σπουδαστές, οι οποίοι εφόσον ολοκληρώσουν τα μαθήματα θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να συμπληρώσουν τη Φόρμα Συμμετοχής στο πρόγραμμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://marathon.sleed.com/#apply. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021.