MITEF Greece Startup Competition 2021

Το MIT Enterprise Forum (MITEF) Greece είναι ένα κεφάλαιο του παγκόσμιου επιχειρηματικού δικτύου που εμπνέεται και συνδέεται με το MIT (Massachusetts Institute of Technology), ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια τεχνολογίας στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός MITEF Greece Startup, το κορυφαίο μας πρόγραμμα επιτάχυνσης στην Ελλάδα λειτουργεί εδώ και έξι συνεχόμενα χρόνια και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες πρώιμου σταδίου να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε εταιρείες που αλλάζουν κόσμο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και το παγκόσμιο δίκτυο μέσω μιας σειράς προσεκτικά σχεδιασμένων εργαστηρίων από τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες, συνεδρίες καθοδήγησης και εκδηλώσεις δικτύωσης. Οι επιχειρηματίες που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα πάνε την προσπάθειά τους στο επόμενο επίπεδο και θα αυξήσουν τον αντίκτυπο και τη γεωγραφική τους εμβέλεια.

Ο διαγωνισμός μας διαθέτει 3 εξειδικευμένα κομμάτια. Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να κάνουν αίτηση για την πίστα που ταιριάζει καλύτερα με τη στοχευμένη κάθετη αγορά.

Η περίοδος αιτήσεων είναι: 09 Νοεμβρίου έως 27 Δεκεμβρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://2021.mitefgreece.org/