Business Game Πρωτοετών Φοιτητών

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΤ, ότι την Πέμπτη 15/10/2020 και ώρα 16:00-19:00, καθώς και την Παρασκευή 16/10/2020 και ώρα 14:00-17:00 θα διεξαχθεί online παιχνίδι προσομοίωσης αγορών (Business Game).

Το Business Game αποτελεί ένα αλληλεπιδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης στον υπολογιστή στο οποίο συμμετέχουν ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Σκοπός του συγκεκριμένου επιχειρηματικού παιγνίου είναι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων των φοιτητών στη διοίκηση εικονικής επιχείρησης, μέσω της προσομοίωσης των συνθηκών λειτουργίας της αγοράς και των επιλογών των παικτών. Οι φοιτητές/παίκτες έχουν τη δυνατότητα με τη βοήθεια ενός διαδικτυακού προγράμματος προσομοίωσης αγοράς να δρουν ως manager εικονικών επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται σε μια συγκεκριμένη αγορά. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε παίκτης καλείται να λάβει σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις βασιζόμενος στα δεδομένα αγοράς που του δίνονται αλλά και στην κρίση του, και να δει πώς αυτές οι αποφάσεις μεταφράζονται σε αντίστοιχα οικονομικά μεγέθη, όπως ακριβώς συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Business Game έως την Τρίτη 13/10 και ώρα 13:00 μέσω της φόρμας: https://cutt.ly/rgr8z6n