Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 17ου ΦΣΔΕΤ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

για τους Φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  (ΔΕΤ)

για την Οργανωτική Επιτροπή του 17ου Φοιτητικού Συνεδρίου ΔΕΤ

Μετά από μήνες αβεβαιότητας και αναμονής, το ΦΣΔΕΤ επανέρχεται δυναμικά! Όντας πιο παθιασμένοι και πρόθυμοι από ποτέ, συνεχίζουμε τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 17ου Φοιτητικού Συνεδρίου του ΔΕΤ με περισσότερο κέφι, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Ωστόσο, θα χρειαστούμε και τη δική σου βοήθεια. Αν πιστεύεις ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να συμμετέχεις στην Οργανωτική Επιτροπή του ΦΣΔΕΤ, μη διστάσεις να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2020, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://docs.google.com/forms/d/1kKTeI0ljlEawyf_pJoys1FiGDRzGuj4EALL0QlHTVC4/edit

Οι υποχρεώσεις των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής είναι υψηλής ευθύνης, καθώς πλαισιώνουν και υποστηρίζουν την Οργάνωση του συνεδρίου, σε συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της οργανωτικής επιτροπής θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε μία από τις ακόλουθες δράσεις:

1. Sponsors Team :

Στην ομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με εταιρίες και να βοηθήσεις στην εξασφάλιση των απαραίτητων  χορηγιών  για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

2. Promotion Team:

Με τη συμμετοχή σου στην ομάδα αυτή μπορείς να βοηθήσεις στην προώθηση του συνεδρίου μέσω διάφορων δράσεων, την διαχείριση των social media και την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού.

3. Speakers and Workshops Team:

Στην ομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις στη διασφάλιση του περιεχομένου  του συνεδρίου, επικοινωνώντας με πιθανούς ομιλητές και εταιρίες για τη διεξαγωγή των workshops.

4. Logistics and IT Team:

Στην ομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις στη διασφάλιση των υποδομών για την διεξαγωγή του συνεδρίου, όπως τα εισιτήρια και την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η διασφάλιση υποδομών περιλαμβάνει εύρεση προσφορών τεχνικών εταιρειών και αξιολόγησή τους, αλλά και τεχνική υποστήριξη  την ημέρα του συνεδρίου.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε μαζί μας στο fsdetest2004@gmai.com, ή με την επιστημονική υπεύθυνη του συνεδρίου μας, την Επίκουρη Καθηγήτρια Ιωάννα Δεληγιάννη (ηλεκτρονική διεύθυνση idelig@aueb.gr)

Επισκέψου το site μας http://fsdet.dmst.aueb.gr/ και τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram.

Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε!