Επέτειος 10 ετών Διδακτορικού Προγράμματος

7 Μαρτίου 2013
To Τμήμα ΔΕΤ οργανώνει εκδήλωση τελετής αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος της καθ. Denise M. Rousseau και ορκωμοσίας 50 διδακτόρων του.

Last updated: 28/02/2013

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή την επέτειο των 10 ετών λειτουργίας του Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών από το οποίο έχουν αποφοιτήσει 70 διδάκτορες, οργανώνει την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 εκδήλωση που περιλαμβάνει την τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος την Καθηγήτρια Denise M. Rousseau (Carnegie Mellon University, USA), τέως Προέδρου του Academy of Management. Στην ομιλία της θα αναφερθεί στην ανάγκη επανασχεδιασμού των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο της Γενναδίου Βιβλιοθήκης, θα πραγματοποιηθεί επίσης η ορκωμοσία των 50 διδακτόρων του Τμήματος που απεφοίτησαν την περίοδο 2007-2013 και θα παρουσιασθεί η ειδική έκδοση του Τμήματος "Doctoral Studies in Management Science and Technology: Volume II" που εκδίδεται προς τιμή της Καθ. D. Rousseau.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τον ακόλουθο σύνδεσμο.