Εκδήλωση Βράβευσης Ennovation 2013

27 Νοεμβρίου 2013
Εκδήλωση-Workshop με θέμα "Αντιμετώπιση πρακτικών θεμάτων για ένα Startup" και απονομή βραβείων του διαγωνισμού ennovation 2013.

Last updated: 03/12/2013

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Eurobank, διοργάνωσαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του προγράμματος egg - enter∙grow∙go, εκδήλωση για την Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα για την ενημέρωση και εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών στην έναρξη και λειτουργία νέας επιχείρησης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε επίσης η απονομή των βραβείων του 6ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ennovation 2013.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 296 φοιτητές, σε 94 ομάδες από 35 ΑΕΙ/ΤΕΙ. Στον τελικό έφθασαν 15 ομάδες (αποτελούμενες από 52 φοιτητές προερχόμενοι από 20 διαφορετικά ΑΕΙ/ ΤΕΙ) και στις 27 Νοεμβρίου δόθηκαν τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν.

Στο Β' Μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ειδικό workshop με θέμα "Αντιμετώπιση Πρακτικών Θεμάτων για ένα Startup" για τις ομάδες του τελικού με ομιλητές επιχειρηματίες, αλλά και ειδικούς σε νομικά και οικονομικά θέματα.

Οι δύο επιστημονικοί υπεύθυνοι του διαγωνισμού Καθ. Γ. Δουκίδης και Επ. Καθ. Κ. Πραματάρη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσαν την έναρξη του 7ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ennovation 2014 ο οποίος έχει πλέον διεθνή χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό: www.eltrun.gr, www.ennovation.eu.

Δελτίο Τύπου