Διάκριση στο διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm 2012

Νικήτρια στον εθνικό τελικό του διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm 2012 ήταν η ομάδα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, η οποία θα διαγωνισθεί στον παγκόσμιο τελικό τον Ιούνιο στο Παρίσι

Last updated: 09/05/2012

Η ομάδα του Τμήματος που αποτελείται από τους Ιωάννα Μαντζουράτου, Γεωργία Παπαιωάννου και Κωνσταντίνο Βερνέζο, ήταν η νικήτρια ομάδα του εθνικού τελικού του διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm 2012 και τώρα ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι.

Το L'Oréal Brandstorm είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός marketing, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να αναλάβουν το ρόλο ενός Μarketing Μanager: να φανταστούν και να προτείνουν μια νέα σειρά προϊόντων για μία από τις μάρκες της L'Oréal.

Το 2012, ο διαγωνισμός L'Oréal Brandstorm βασίζεται στη μάρκα του Body Shop, και προσκαλεί τους φοιτητές να προτείνουν μια νέα σειρά προϊόντων, αλλά και την επικοινωνιακή στρατηγική που θα υιοθετήσουν, λαμβάνοντας υπόψη τους τις αρχές και τις αξίες της μάρκας!

Από το 1993, πάνω από 50.000 φοιτητές προερχόμενοι από 280 Πανεπιστήμια από 45 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το: www.brandstorm.loreal.com