Διάκριση στον "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία"

Το δεύτερο και τέταρτο χρηματικό βραβείο απονεμήθηκε σε απόφοιτους και φοιτητές του Τμήματος για τις προτάσεις που κατέθεσαν στα πλαίσια του διαγωνισμού "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία".

Last updated: 02/05/2014

Την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία", που διοργάνωσε η Εθνική Τράπεζα για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Πατρών και Πανεπιστήμιο Κρήτης. Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν, μεμονωμένα ή σε ομάδες, 571 άτομα και υποβλήθηκαν 344 προτάσεις. Η Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα ήταν η θεματική ενότητα που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτάσεις, ακολουθούμενη από το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό.

Συνολικά απονεμήθηκαν δέκα βραβεία στους νικητές του 4ου Διαγωνισμού "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία", μεταξύ των οποίων συμμετείχαν και απόφοιτοι και φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το δεύτερο χρηματικό βραβείο €10.000 απονεμήθηκε στην πρόταση με τίτλο "Truckbird", στην οποία συμμετείχαν και οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Σπύρος Μανδέκης και Γεώργιος Τερμεντζόγλου.
  • Το τέταρτο χρηματικό βραβείο €4.000 απονεμήθηκε στην πρόταση με τίτλο "isMOOD", στην οποία συμμετείχαν η Άννα Κασιμάτη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια iMBA, απόφοιτος Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και ο Χρήστος Κουνάβης, προπτυχιακός φοιτητής Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.