8ο Διεθνές Συνέδριο στη ΔΑΔ

Πραγματοποιείται και φέτος το Διεθνές Συνέδριο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ. Το φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα) την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Shaul Oreg (Hebrew University of Jerusalem & Cornell University). Επιπλέον, Καθηγητές και ερευνητές του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ), ενώ για πρώτη φορά απόφοιτοι του ΠΜΣ στη ΔΑΔ του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες που οι ίδιοι έχουν αναλάβει και φέρει εις πέρας με επιτυχία στους οργανισμούς τους, από τη θέση των στελεχών Ανθρωπίνων Πόρων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, όπου στελέχη του HR θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τον ρόλο της καριέρας και της σταδιοδρομίας στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας "Καριέρα & Generation Y", η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Επίκουρης Καθηγήτριας Ειρήνης Νικάνδρου και της Επίκουρης Καθηγήτριας Λήδας Παναγιωτοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, αλλά τη δυνατότητα εγγραφής στο συνέδριο παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://hrm2016.wordpress.com.