3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Το 3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος είναι εδώ!

Αθήνα, 25/10/2023

Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΑΕ) έχει την τιμή και τη χαρά να διοργανώνει το 3ο της Συνέδριο, με θέμα “Νέες Τεχνολογίες και (Αντ)Ασφάλιση - Η επόμενη ημέρα”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023,  με τη συμμετοχή πλήθους επιστημόνων της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την Ελλάδα.

Αυτό το μεγάλο για το χώρο του επιστημονικό γεγονός στοχεύει στην προώθηση της Αναλογιστικής Επιστήμης και των εφαρμογών της στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και στις εργασίες του έχουν κληθεί να λάβουν μέρος ως ομιλητές, επιστήμονες και επαγγελματίες με διεθνή αναγνώριση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια με εξειδικευμένα θέματα και παρουσίαση εργασιών υψηλού επιπέδου.

Επιθυμώντας τη στενή συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα του χώρου της Αναλογιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης, η ΕΑΕ απευθύνει ιδιαίτερο κάλεσμα στους φοιτητές και το επιστημονικό προσωπικό των ελληνικών Πανεπιστημίων, προσδοκώντας τη συμμετοχή και τις παρεμβάσεις τους στις εργασίες του Συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τόσο στην Ιστοσελίδα του Συνεδρίου όσο και στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος (www.actuaries.org.gr)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΕ

Η Πρόεδρος

Μαριάννα Ανυφαντή

______________________________________________________________________

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρεία οργάνωσης του συνεδρίου:

CONVIN Α.Ε

Κώστα Βάρναλη 29, 15233 Χαλάνδρι

W: www.convin.gr  

Υπόψιν: κου Δημητρίου Βασιλείου,

              Τ:  210 6833600 (εσωτ. 463), Ε: dvassiliou@convin.gr