ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΠΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022 – 2023

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022 – 2023

Στο πλαίσιο διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης και μη διάκρισης των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναρτώνται τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής φοιτητών στο «Πρακτική Άσκηση Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023» Εαρινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2022 – 2023 με βάση τα κριτήρια επιλογής που έχουν οριστεί και εγκριθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις των τμημάτων.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να κάνουν ένσταση (εφόσον συντρέχει λόγος ο οποίος επικαλείται τα κριτήρια αξιολόγησης) για την κατάταξή τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που υπάρχει στον σύνδεσμο: ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ, να την υπογράψουν ψηφιακά μέσω gov.gr και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Πρακτικής Άσκηση ΟΠΑ: internship@aueb.gr.

Περίοδος Υποβολής Ενστάσεων: από Παρασκευή 20/01/2023 μέχρι και την Πέμπτη 26/01/2023 στις 14:00
 

*H λίστα επιλαχόντων είναι με σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που κάποιος από τους επιτυχόντες ακυρώσει την αίτηση του για συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ.  Οι επιλαχόντες θα μπορουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με χρηματοδότηση απο τις εταιρίες. Θα ανακοινωθεί λίστα με διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω του ΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων και την τελική αποδοχή της αίτησης σας.

Το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023», υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και από Εθνικούς πόρους (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων - ΠΔΕ).