Βράβευση της Αν. Καθ. Νάνσυ Πουλούδη του Τμήματος ΔΕΤ με το Sandra Slaughter Service Award

Βράβευση της Αν. Καθ. Νάνσυ Πουλούδη του Τμήματος ΔΕΤ με το Sandra Slaughter Service Award 

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νάνσυ Πουλούδη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ βραβεύτηκε με τη διάκριση Sandra Slaughter Service Award του Διεθνούς Ακαδημαϊκού Συνδέσμου Πληροφοριακών Συστημάτων (Association for Information Systems, AIS).

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου Πληροφοριακών Συστημάτων (International Conference of Information Systems - ICIS) στο Δουβλίνο, το Δεκέμβριο του 2016. Ο Διεθνής Σύνδεσμος Πληροφοριακών Συστημάτων (AIS) είναι η κύρια επαγγελματική ένωση για άτομα και οργανισμούς που ηγούνται της έρευνας, διδασκαλίας, εφαρμογής και μελέτης πληροφοριακών συστημάτων παγκοσμίως (www.aisnet.org).

Η διάκριση Sandra Slaughter Service Award βραβεύει μέλη του AIS που διακρίνονται για τον ηγετικό τους ρόλο και τις υπηρεσίες τους προς το Σύνδεσμο, κυρίως με δραστηριότητες όπως η συμμετοχή στη διοίκηση του Συμβουλίου του Συνδέσμου (AIS Council), σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος (SIGs), και εθνικά παραρτήματα του Συνδέσμου, στη διεξαγωγή συνεδρίων και στα επιστημονικά περιοδικά του Συνδέσμου.

Η διάκριση Sandra Slaughter Service Award απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 2015. Δίνεται προς τιμήν της καθηγήτριας Sandra Slaughter, η οποία υπηρέτησε στο Συμβούλιο του Συνδέσμου (AIS Council) ως εκπρόσωπος της Βόρειας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής έως τον πρόωρο θάνατό της το 2014.