Εκδήλωση "Startup Essentials"

29 Νοεμβρίου 2012
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Eurobank διοργανώνουν την εκδήλωση "Startup Essentials", στο πλαίσιο του 5ου Διαγωνισμού ennovation 2012

Last updated: 20/11/2012

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Eurobank διοργανώνουν, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, την εκδήλωση "Startup Essentials" για την ενημέρωση και εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών στην έναρξη και λειτουργία νέας επιχείρησης. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ειδικοί σε θέματα ανάπτυξης μικρών επιχειρήσεων, στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και team building και στο μάρκετινγκ ψηφιακών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του 5ου Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Φέτος συμμετείχαν 300 φοιτητές και ερευνητές, σε 110 ομάδες από 32 ΑΕΙ/ΤΕΙ. Στον τελικό έφθασαν 15 ομάδες (μετά από σχετική παρουσίαση που έκαναν στην επιτροπή βραβείων) και στις 29 Νοεμβρίου θα δοθούν τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν. Στο Β' Μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ειδικό workshop mentoring για τις ομάδες του τελικού με τη βοήθεια ειδικών σε θέματα νέας επιχειρηματικότητας και ψηφιακής καινοτομίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο www.ennovation.gr