Εκδήλωση "Στρατηγικές στην Κρίση"

11 Φεβρουαρίου 2014
Το Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας διοργανώνει εκδήλωση για το "πώς αναπτύσσονται οι Ελληνικές επιχειρήσεις στην περίοδο της κρίσης;"

Last updated: 11/2/2014

Πώς Αναπτύσσονται οι Ελληνικές Επιχειρήσεις στην Περίοδο της Κρίσης;

Το Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του Ο.Π.Α. διοργανώνει την Τρίτη 11/2/2014 ενημερωτική εκδήλωση για τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας αναφορικά με τους «Παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία των επιχειρήσεων στην περίοδο της κρίσης».

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και συζήτηση με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στην περίοδο της κρίσης: ο κος Ιάκωβος Δρακούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της TUSSO - Draculi Coffee, θα μας μιλήσει για τις στρατηγικές της εταιρίας που δημιουργούν νέα παραδείγματα στην ελληνική αγορά. Ακόμη, θα συζητησούμε με τον ειδικό ψηφιακού μάρκετινγκ κο Γιώργο Γιαννακέα για τις στρατηγικές επιτυχημένων επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στην περίοδο της κρίσης, όπως το e-food.gr, αλλά και θα μάθουμε περισσότερα για τη διεθνή πορεία του TravelPlanet24 από τον κο Πάμο Ιωαννίδη, Marketing και Communications Manager της εταιρίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2014, στις 15:00 στο Αμφιθέατρο 601 στο κτίριο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Ο.Π.Α. (Ευελπίδων 47 & Λευκάδος 33).

Την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο.

Απαιτείται εγγραφή για την καλύτερη διαχείριση της εκδήλωσης.

Πληροφορίες και εγγραφές: www.mke.aueb.gr

Αφίσα εκδήλωσης