Ορκομωσία Πτυχιούχων Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2022

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Αγαπητές/οί  Απόφοιτοι,

Συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των πτυχιούχων της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2022 του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρες:

 • 10:00 π.μ. όσων το επίθετο αρχίζει από Α-Λ
 • 13:00 μ.μ. όσων το επίθετο αρχίζει από Μ-Ω

στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου.

Οι πτυχιούχοι, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας, θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022  και ώρες:

 • 9:00 π.μ.  για την πρώτη ορκωμοσία
 • 12:00 μ.μ. για τη δεύτερη ορκωμοσία,

προκειμένου να υπογράψουν την καθομολόγησή τους. Κατά την προσέλευση, θα έχουν μαζί τους υποχρεωτικά, αστυνομική ταυτότητα ( ή διαβατήριο) και φοιτητική ταυτότητα (όσοι δεν την  έχουν παραδώσει).

Όλοι οι πτυχιούχοι καλούνται να εγγραφούν άμεσα, πριν την ορκωμοσία τους, στο Δίκτυο Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην πλατφόρμα alumni.aueb.gr.

Αναφορικά με τη διεξαγωγή των Τελετών Αποφοίτησης και με σκοπό τη διασφάλιση των Συνθηκών Υγειονομικής Προστασίας, παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά και να ενημερώσετε τους συνοδούς σας για τα παρακάτω:

 1. Ο αριθμός των καλεσμένων/συνοδών των αποφοίτων που θα ορκιστούν, είναι αυστηρά τα τρία (3) άτομα.

Στον σύνδεσμο https://forms.gle/uscapxxFUKVxU9EQ8   θα πρέπει να επιβεβαιώσετε μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022  τη συμμετοχή σας στην Τελετή και να δηλώσετε τα ονοματεπώνυμα των τριών συνοδών σας.

Αν δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε, θα πρέπει επίσης να το δηλώσετε.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε τον σύνδεσμο, θα θεωρήσουμε ότι δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος. Τα ονοματεπώνυμά σας όπως και αυτά των τριών συνοδών σας, θα πρέπει να δηλωθούν ακριβώς όπως αναγράφονται στην      αστυνομική ταυτότητα.

 • Πέρας Προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης: μισή ώρα πριν την έναρξη της Τελετής.
 • Κατά την προσέλευση στο χώρο του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση αποφοίτων και συνοδών με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, βάσει των στοιχείων που θα έχετε δηλώσει στον παραπάνω σύνδεσμο       
 1. Για τον δανεισμό της τηβέννου, απαιτείται η παράδοση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης.
   
 2. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική.
   
 3. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού ή ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής.
 1. Δεν επιτρέπεται η χρήση confetti και παντός είδους πυροτεχνημάτων και κόρνας καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής. Σε περίπτωση που εντοπίζονται, θα παρακρατούνται στην είσοδο.
 1. Στην είσοδο και σε όλους τους χώρους του Αμφιθεάτρου, θα υπάρχουν αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα.
 1. Οι συνοδοί των αποφοίτων θα παραμένουν καθήμενοι καθ΄ όλη τη διάρκεια της Τελετής και δεν θα επιτρέπεται να σηκωθούν ή να μετακινηθούν από τη θέση τους για να φωτογραφίσουν τους Αποφοίτους που θα ορκιστούν. Το Πανεπιστήμιο έχει μεριμνήσει για τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της Τελετής.
   
 2. Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής και της φωτογράφισης, θα πρέπει όλοι οι παρευρισκόμενοι να αποχωρούν άμεσα από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και οι απόφοιτοι να επιστρέψουν τις τηβέννους για απολύμανση.

Στόχος μας είναι η διεξαγωγή μιας όμορφης Τελετής στην οποία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστούν οι Συνθήκες Υγειονομικής Προστασίας στο μέγιστο βαθμό.

Παραμένοντας ασφαλείς, σας αναμένουμε όλες και όλους στην Τελετή!

               Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2022

Από τη Γραμματεία