Ορκομωσία Αποφοίτων Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2021

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Αγαπητές/οί Απόφοιτοι,                     

Συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των πτυχιούχων της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και ώρες:

  • 10:00 π.μ. όσων το επίθετο αρχίζει από Α-Λ
  • 13:00 μ.μ. όσων το επίθετο αρχίζει από Μ-Ω

στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου.

Οι πτυχιούχοι, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας, θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και ώρες:

  • 8:30 π.μ.  για την πρώτη ορκωμοσία
  • 11:30 π.μ. για τη δεύτερη ορκωμοσία,

 προκειμένου να υπογράψουν την καθομολόγησή τους. Κατά την προσέλευση, θα έχουν μαζί τους υποχρεωτικά, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και φοιτητική ταυτότητα (όσοι δεν την  έχουν παραδώσει).

Όλοι οι πτυχιούχοι καλούνται να εγγραφούν άμεσα, πριν την ορκωμοσία τους, στο Δίκτυο Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην πλατφόρμα alumni.aueb.gr.

Αναφορικά με τη διεξαγωγή των Τελετών Αποφοίτησης και με σκοπό τη διασφάλιση των Συνθηκών Υγειονομικής Προστασίας, παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά και να ενημερώσετε τους συνοδούς σας για τα παρακάτω:

  1. Ο αριθμός των καλεσμένων/συνοδών των αποφοίτων που θα ορκιστούν, είναι αυστηρά τα δύο (2) άτομα.

Στον σύνδεσμο https://forms.gle/bH2RByeAqUQZ8aTP8 θα πρέπει να επιβεβαιώσετε μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 τη συμμετοχή σας στην Τελετή και να δηλώσετε τα ονοματεπώνυμα των δύο συνοδών σας,.

Αν δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε, θα πρέπει επίσης να το δηλώσετε  στον παραπάνω σύνδεσμο.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε τον ως άνω σύνδεσμο, θα θεωρήσουμε ότι δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος  στην τελετή αποφοίτησης. Τα ονοματεπώνυμά σας όπως και αυτά των δύο συνοδών σας, θα πρέπει να δηλωθούν στο σύνδεσμο ακριβώς όπως αναγράφονται στην αστυνομική ταυτότητα.

Πέρας Προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης: μισή ώρα πριν την έναρξη της Τελετής.

  • Κατά την προσέλευση στο χώρο του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση αποφοίτων και συνοδών με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, βάσει των στοιχείων που θα έχετε δηλώσει στον παραπάνω σύνδεσμο, ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών από την προγραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης ή με αρνητική εξέταση με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid- test) εντός σαράντα οκτώ (48)  ωρών από την προγραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης.

Προκειμένου η διαδικασία ελέγχου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και προς αποφυγή συνωστισμού, τα ανωτέρω πιστοποιητικά θα πρέπει να τα έχετε σε έντυπη και όχι σε ηλεκτρονική μορφή.         

  1. Για τον δανεισμό της τηβέννου, απαιτείται η παράδοση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης.
     
  2. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
     
  3. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού ή ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής
  1. Δεν επιτρέπεται η χρήση confetti και παντός είδους πυροτεχνημάτων και κόρνας καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής. Σε περίπτωση που εντοπίζονται, θα παρακρατούνται στην είσοδο.
  1. Στην είσοδο και σε όλους τους χώρους του Αμφιθεάτρου, θα υπάρχουν αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα.
  1. Οι συνοδοί των αποφοίτων θα παραμένουν καθήμενοι καθ΄ όλη τη διάρκεια της Τελετής και δεν θα επιτρέπεται να σηκωθούν ή να μετακινηθούν από τη θέση τους για να φωτογραφίσουν τους αποφοίτους που θα ορκιστούν. Το Πανεπιστήμιο έχει μεριμνήσει για τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της Τελετής.
  1. Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής και της φωτογράφισης, θα πρέπει όλοι οι παρευρισκόμενοι να αποχωρούν άμεσα από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και οι απόφοιτοι να επιστρέψουν τις τηβέννους για απολύμανση.

Στόχος μας είναι η διεξαγωγή μιας όμορφης Τελετής στην οποία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστούν οι Συνθήκες Υγειονομικής Προστασίας στο μέγιστο βαθμό.

Παραμένοντας ασφαλείς, σας αναμένουμε όλες και όλους στην Τελετή!

Αθήνα,  28 Φεβρουαρίου 2022

      Από τη Γραμματεία