Ειδική Υποτροφία "One of a Kind" Ακαδ. Έτους 2017-18

Το Ίδρυμα Ωνάση, σε αναγνώριση της προσφοράς των αδελφών Αντετοκούνμπο στον αθλητισμό, της επιτυχημένης πορείας που έχουν διανύσει και λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή κοινωνική τους αφετηρία, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 τη χορήγηση μιας (1) Ειδικής Υποτροφίας “One of a Kind” για προπτυχιακές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ελλάδας.

Η υποτροφία θα απονεμηθεί σε απόφοιτο/η Ελληνικού Δημόσιου Γενικού ή/και Επαγγελματικού Λυκείου που υπάγεται στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων (Το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει τις περιοχές Τρείς Γέφυρες – Κάτω Πατήσια – Θυμαράκια – Νιρβάνα – Σεπόλια – Αγ. Μελέτιος – Λόφος Σκουζέ – Κολοκυνθού – Κολωνός – Άγιος Κωνσταντίνος – Ακαδημία Πλάτωνος – Άγιος Γεώργιος) σχολικού έτους 2016/2017, που έχει εισαχθεί ως πρωτοετής φοιτητής/τρια σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ελλάδας κατά το ακαδ. έτος 2017/2018, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η υποτροφία καλύπτει την διάρκεια σπουδών του υποτρόφου, όπως ορίζεται από το επίσημο πρόγραμμα σπουδών της σχολής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υπότροφος συνεχίζει με επιτυχία τις σπουδές του μέχρι τη λήξη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν όλους τους ως άνω όρους και προϋποθέσεις της παρούσης, καλούνται να συμπληρώσουν πλήρως τις αιτήσεις/υπεύθυνες δηλώσεις που διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο Word), να τοποθετήσουν φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας στο αντίστοιχο σημείο της αίτησης, να εκτυπώσουν, να υπογράψουν την αίτηση και να την αποστείλουν σαρωμένη μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση fph@onassis.org το αργότερο έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι επι μέρους όροι παροχής της υποτροφίας αναφέρονται στην προκήρυξη.