Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος στις εγκαταστάσεις της Vitex

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Καθηγητών και 50 φοιτητών του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας-μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Vitex, στον Ασπρόπυργο.

Οι τριτοετείς φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις σύγχρονες παραγωγικές μονάδες χρωμάτων της Vitex και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσει η εταιρεία. Κατά την άφιξη των Καθηγητών και φοιτητών, πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  κ. Άγι Πιστιόλα και από τον CEO της Vitex, κ. Αρμόδιο Γιαννίδη, ενώ το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος μας, Καθηγητής Κωνσταντίνος Ήντουνας,  η Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη, καθώς και η Επίκουρη Καθηγήτρια Αρετή Γκυπάλη.

Μετά την ξενάγησή τους, οι φοιτητές επεξεργάστηκαν case studies σε ομάδες εργασίας, στο αμφιθέατρο της Vitex. Εκεί, το παρόν συνάντησε το μέλλον, σε μια επίσκεψη με στόχο την εκπαίδευση στην Ελληνική Επιχειρηματικότητα και Παραγωγή, τον περιορισμό του «brain drain», την ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας στη νέα γενιά, καθώς και τη δημιουργία υψηλού αισθήματος ασφάλειας και αξιοπιστίας στα ελληνικά προϊόντα.