Βράβευση του φορέα Job-Pairs στα HR Excellence Awards 2014

Βράβευση του φορέα Job-Pairs στα HR Excellence Awards 2014

To Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων βραβεύει κάθε δύο χρόνια τις αξιόλογες προσπάθειες στο χώρο του Διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσω του διαγωνισμού HR Excellence Awards και μετά από αξιολόγηση ανεξάρτητων κριτών. Φέτος για πρώτη φορά είχαν την δυνατοτητα να καταθέσουν υποψηφιότητα όχι μόνο επιχειρήσεις/οργανισμοί αλλά και μη-κερδοσκοπικοί φορείς, όπως για παράδειγμα το Job-Pairs.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα με την συμμετοχή άνω των 350 συμμετεχόντων στο Intercontinental Hotel την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.

Το βραβείο αυτό, όπως ανέφερε στην ομιλία της η εκ των ιδρυτών του Job-Pairs κα Μαρία Βακόλα ανήκει στους mentors, mentees, εταιρείες που αποτελούν τον κορμό του Job-Pairs αλλά πάνω απ' όλα ανήκει στα μέλη της εθελοντικής μας ομάδας, μιας ομάδας 40 νέων ανθρώπων οι οποίοι δίνουν τον χρόνο τους, το μεράκι τους, την όρεξή τους και την θετική τους διάθεση προκειμένου το Job-Pairs μετά από ένα χρόνο λειτουργίας να έχει ξεπεράσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες όλων. Για τον λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας!

Σχετικό άρθρο στην εφημερίδα TO BHMA.