Διάκριση στα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2013

Διάκριση στα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2013

Η φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του τμήματος 'Μάρκετινγκ και Επικοινωνία' για Στελέχη κα Mary Rose Ανδριανοπούλου συμμετέχει στην ομάδα με την πρόταση GREEK FOOD OBSESSIONS που διακρίθηκε στους 10 Φιναλίστ του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας το 2013.

GREEK FOOD OBSESSIONS
Επιλεγμένα ποιοτικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα σχεδιασμένα κατάλληλα ώστε να διεισδύσουν σε παγκόσμιες αγορές. Μοναδικοί & πρωτότυποι γευστικοί συνδυασμοί συσκευασμένοι και έτοιμοι προς κατανάλωση.
Αιτούντες: κα. Δανάη Μπεζαντάκου, κα. Mary Rose Ανδριανοπούλου, κα. Μαρία Αλεφραγκή, κα. Ελένη Πλέσσα, κα. Cathy Van Der Ha, κα. Γεωργία Κόλλια

Λίγα Λόγια για το Βραβείο

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες. Η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης - είτε εν καιρώ ακμάζουσας οικονομίας είτε κατά τη διάρκεια ύφεσης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες και στη ποιότητα του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός μας είναι να παροτρύνουμε την συμμετοχή και να εμπνεύσουμε την ελπίδα τόσο σε έμπειρους επιχειρηματίες, όσο και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη στο πρώτο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

Καλή Επιτυχία!

Περισσότερα για το θεσμό και τις προτάσεις των 10 finalist.