Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014

Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής προτάσεων βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών στα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014, που απευθύνονται σε άτομα ή ομάδες με ή χωρίς προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία και σε μη εισηγμένες ιδιωτικές εταιρείες.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες. Η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης - είτε εν καιρώ ακμάζουσας οικονομίας είτε κατά τη διάρκεια ύφεσης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες και στη ποιότητα του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός μας είναι να παροτρύνουμε την συμμετοχή και να εμπνεύσουμε την ελπίδα τόσο σε έμπειρους επιχειρηματίες, όσο και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη στο πρώτο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

Στον περσινό διαγωνισμό (2013) η φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του τμήματος 'Μάρκετινγκ και Επικοινωνία' για Στελέχη κα Mary Rose Ανδριανοπούλου διακρίθηκε στους 10 πρώτους φιναλίστ με την συμμετοχή της στην ομάδα GREEK FOOD OBSESSIONS. Η επιχειρηματική πρόταση GREEK FOOD OBSESSIONS αφορούσε σε επιλεγμένα ποιοτικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα σχεδιασμένα κατάλληλα ώστε να διεισδύσουν σε παγκόσμιες αγορές. Μοναδικοί & πρωτότυποι γευστικοί συνδυασμοί συσκευασμένοι και έτοιμοι προς κατανάλωση με αιτούντες τις κυρίες: Δανάη Μπεζαντάκου, Mary Rose Ανδριανοπούλου, Μαρία Αλεφραγκή, Ελένη Πλέσσα,Cathy Van Der Ha και Γεωργία Κόλλια.

Η κατάθεση προτάσεων θα διαρκέσει έως την 1η Μαρτίου 2014.

Το βραβείο προσφέρει:

  • Χρηματοδότηση έως και €700,000
  • Εξειδικευμένο μέντορα
  • Λογιστική υποστήριξη
  • Νομικές Συμβουλές
  • Υπηρεσίες επικοινωνίας/marketing
  • Συμβουλές μηχανογράφησης

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.hellenicaward.com/