#Digital Academy - Roche/AUEB

#Digital Academy - Roche/AUEB

Νέο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στελεχών στις ψηφιακές τεχνολογίες από τη Roche Hellas και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με επιστημονικό υπεύθυνο το αν. καθηγητή κο Σέργιο Δημητριάδη.

Το πρώτο πρόγραμμα στον κλάδο του φαρμάκου που εξοπλίζει τα σύγχρονα στελέχη για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του ψηφιακού περιβάλλοντος θέτει η φαρμακευτική εταιρεία Roche Hellas σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επενδύοντας στον σύγχρονο εργαζόμενο στην Ελλάδα του σήμερα, οι δύο φορείς προχώρησαν στην εκπόνηση ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος με έμφαση στα ψηφιακά μέσα, τις νέες τεχνολογίες και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον κλάδο του φαρμάκου, ονομάζεται #Roche-AUEB_Digital_Academy, είναι διάρκειας 6 μηνών και συνολικά 100 εκπαιδευτικών ωρών και απευθύνεται σε 25 στελέχη της Roche Hellas.

«Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία – απαραίτητη σήμερα για τον εκσυγχρονισμό του κλάδου και της αγοράς γενικότερα – μέσω της οποίας το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλείται να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την εκπαιδευτική εμπειρία ετών σε θέματα νέων τεχνολογιών στα σύγχρονα στελέχη» δήλωσε ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος, Δρ. Σέργιος Δημητριάδης.

Δελτίο Τύπου