ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (16/12/2022)

ΜΑΘΗΜΑ – ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (16/12/2022) (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ)

- Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 -

Aγαπητοί φοιτητές,

Οι πυλώνες της αγοράς, της χρηματοδότησης και των επενδύσεων, δεν είναι μόνο θεωρία, διδακτέα ύλη του Μαθήματός μας, αλλά και πράξη. 

Για το λόγο αυτό έχει διοργανωθεί και για τη φετινή χρονιά η Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16/12/2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χρηματιστηρίου, Λ. Αθηνών 110, και ώρα 8:45 - 11.30.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν έγκριτοι ομιλητές οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα εισηγμένων εταιρειών, προϊόντων και αγορών του Χρηματιστηρίου.  

Ο κάθε ενδιαφερόμενος φοιτητής θα πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του σε ώρα μαθήματος μέχρι και την 12/12/2022 (αυστηρώς). Θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση για τη δυνατότητα δήλωσης της συμμετοχής σας και μέσω email (γραμματειακή υποστήριξη για την επίσκεψη).

Επισημαίνεται ότι για την είσοδο στο Χρηματιστήριο κατά την ημέρα της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για λόγους ασφαλείας. Στο Χρηματιστήριο θα μεταβείτε με δικά σας μέσα (πλησιέστερος στσθμός μετρό είναι ο Ελαιώνας). 

Λόγω του περιορισμένου επισκέψιμου χώρου του Χρηματιστηρίου, για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής. 

Από τη διδάσκουσα 

Χριστίνα Ταρνανίδου 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (16/12/2022)

- Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 -

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την επίσκεψη στο Χρηματιστήριο μπορούν να γίνονται και μέσω του email:

vassilenakappa@gmail.com

σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη Ανακοίνωση μου επί του θέματος.