Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων πλήρους φοίτησης | Σειρά εισαγωγής 2021

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Καθμολόγηση των Διδακτόρων και η Τελετή Ορκωμοσίας των τμημάτων πλήρους φοίτησης | σειρά εισαγωγής 2021 των ΠΜΣ του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Βασίλειος Βασδέκης, ο Διευθυντής του ΠΜΣ στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές, Καθηγητής Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου, ο Διευθυντής του ΠΜΣ στα Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές, Καθηγητής Αστέριος Πλιάκος και ο Διευθυντής του ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις, Καθηγητής Σπύρος Μπλαβούκος.

Στο πλαίσιο της Τελετής Ορκωμοσίας τιμήθηκαν με βραβεία εξαιρετικής επίδοσης στη διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ο Δρ. Ευάγγελος Παστελάκος για το ΠΜΣ στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές, ο Καθηγητής Αστέριος Πλιάκος για το ΠΜΣ στα Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές και ο Καθηγητής Σπύρος Μπλαβούκος για το ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις.

Επίσης, απονεμήθηκε βραβείο εξαιρετικής ακαδημαϊκής επίδοσης για τους φοιτητές του ΠΜΣ στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές στην κα. Μακρή Μαρία.

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους ένα λαμπρό μέλλον!