Σε ποιούς απευθύνεται

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό -MBA International απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ , της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, με προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών και φιλοδοξούν να αναπτύξουν το γνωστικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές & διοικητικές τους ικανότητες καθώς και να διανθίσουν την επιστημονική πλευρά γνώσεων τους. Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ΜΒΑ, αναγνωρισμένου από το Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ3841/06-09-2018).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους που θέλουν να:

  1. Αναπτύξουν διοικητικές και στρατηγικές ικανότητες.
  2. Γνωρίσουν τη χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης, όπως επιχειρησιακά παίγνια, μελέτες περιπτώσεων, πολυμέσα, ομαδικές και ατομικές εργασίες, role playing, αυτοδιαγνωστικές ασκήσεις κλπ
  3. Αφουγκραστούν το παλμό της αγοράς εργασίας μέσω διαλέξεων από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, διεθνών αναγνωρισμένου κύρους καθηγητών, και νέων start-up επιχειρηματιών και αποφοίτων του προγράμματος
  4. Επιλέξουν με βάση τις δικές του φιλοδοξίες ανάπτυξης, μαθήματα επιλογής από τα 25 προσφερόμενα.
  5. Αξιοποιήσουν τις σύγχρονες εξελίξεις της επιστήμης και της πρακτικής της Διοίκησης των Επιχειρήσεων παγκοσμίως και τη συνεχής προσαρμογή στα δεδομένα και τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών.
  6. Διασφαλίσουν τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση για συγκεκριμένα μαθήματα.
  7. Εξασφαλίσουν υψηλή ποιότητα σπουδών μέσω της συνεχούς αξιολόγησης του προγράμματος και των διδασκόντων του.
  8. Η αξιοποίηση της εκπαιδευτικής εμπειρίας των πιο επιτυχημένων Business Schools όπως το Stevens Institute of Technology, USA, Athena School of Management, India, Management Development Institute, India, Kasetsart University, Thailand , UBI Business School, Belgium και Universidad de los Andes, Colombia με τα οποία υπάρχει πολυετή συνεργασία.
  9. Πλεονεκτήσουν από τη διδασκαλία και συμμετοχή σεμιναρίων από καθηγητές και διεθνούς κύρους επαγγελματίες του εξωτερικού.