Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων πλήρους φοίτησης | Σειρά εισαγωγής 2021

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Καθμολόγηση των Διδακτόρων και η Τελετή Ορκωμοσίας των τμημάτων πλήρους φοίτησης | σειρά εισαγωγής 2021 των ΠΜΣ του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Βασίλειος Βασδέκης, ο Διευθυντής του ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις, Καθηγητής Σπύρος Μπλαβούκος, ο Διευθυντής του ΠΜΣ στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές, Καθηγητής Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου και ο Διευθυντής του ΠΜΣ στα Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές, Καθηγητής Αστέριος Πλιάκος.

Στο πλαίσιο της Τελετής Ορκωμοσίας τιμήθηκαν με βραβεία εξαιρετικής επίδοσης στη διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ο Καθηγητής Σπύρος Μπλαβούκος για το ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις, ο Δρ. Ευάγγελος Παστελάκος για το ΠΜΣ στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές και ο Καθηγητής Αστέριος Πλιάκος για το ΠΜΣ στα Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων εξαρετικής ακαδημαϊκής επίδοσης για τους φοιτητές του ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις στους κ.κ. Πιτσιλίδη Αμαναντία και Δημητράκη Βασίλειο.

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους ένα λαμπρό μέλλον!