Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων πλήρους φοίτησης | Σειρά εισαγωγής 2021

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ορκωμοσίας των 31 αποφοίτων του τμήματος πλήρους φοίτησης | σειρά εισαγωγής 2021 του ΠΜΣ Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Βασίλειος Βασδέκης και ο Διευθυντής του ΠΜΣ στα Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές, Καθηγητής Asteris Pliakos.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ ενθάρρυνε με την ομιλία του τους αποφοίτους να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές που απέκτησαν αναφέροντας μεταξύ άλλων: «είστε σημαιοφόροι της ανάγκης για μια ενεργειακή μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο λειτουργίας των ενεργειακών αγορών, που θα υπηρετούν την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και το σημαντικότερο όλων την σωτηρία του πλανήτη και την κατ’ επέκταση τη συνέχιση της ύπαρξης του ανθρωπίνου γένους. Ο κόσμος χρειάζεται επαγγελματίες με όραμα, κοινωνικές ευαισθησίες και δεξιότητες που θα κατανοήσουν και θα ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.»

Στο πλαίσιο της Τελετής Ορκωμοσίας τιμήθηκε με βραβείο εξαιρετικής επίδοσης στη διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ο Διευθυντής του ΠΜΣ, Καθηγητής Αστέριος Πλιάκος.

Επίσης, από την κα. Μαντζώρου Ελένη, Επικεφαλής Μονάδας Communications & Events, απονεμήθηκαν οι υποτροφίες εξαιρετικής ακαδημαϊκής επίδοσης από την Enaon Former DEDA, Ελληνική Εταιρία Διανομής Αερίων, για τους φοιτητές του ΠΜΣ στα Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές στους κ.κ. Κοντοπάνου Αθηνά και Κατσαγούνο Δημήτριο. Ευχαριστούμε θερμά την κα. Μαντζώρου για την παρουσία της!

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους ένα λαμπρό μέλλον!