Επίσκεψη φοιτητών στη Nestle

Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη NESTLE HELLAS S.A.

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Καθ. Κων. Ήντουνα, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των φοιτητών του 4ου έτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματός μας, καθώς και φοιτητών άλλων Τμημάτων του ΟΠΑ, στα κεντρικά γραφεία της NESTLE HELLAS S.A. στο Μαρούσι Αττικής. 

Η επίσκεψη έδωσε στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Nestle, μια πολυεθνική επιχείρηση με εγκαταστάσεις σε 188 χώρες, 344 εργοστάσια σε 77 χώρες και 275.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Τους έδωσε τη δυνατότητα να διαπιστώσουν το πώς οι γνώσεις που έχουν αποκτήσει στο πλαίσιο των σπουδών τους εφαρμόζονται στην πράξη.

Κατά την άφιξη των φοιτητών, πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον HR Manager και έμπειρο στέλεχος του Μάρκετινγκ της Nestle κ. Γεώργιο Γεωργαλά και ακολούθησαν παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη της εταιρείας που υποστηρίζουν ένα μεγάλο εύρος των κατηγοριών προϊόντων και δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Τα στελέχη της Nestle μοιράστηκαν με τους φοιτητές σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία, τις αξίες και τη λειτουργία της επιχείρησης, αλλά και εμπειρίες για την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη. Οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά σε εποικοδομητικές συζητήσεις με στελέχη της εταιρείας, χρησιμοποιώντας τις θεωρητικές και εμπειρικές γνώσεις τους στις Επιστήμες του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από τον κ. Πάνο Μήλια, Digital Accelerator Manager της εταιρείας κατά την οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην σημασία της διαχείρισης των ψηφιακών μέσων για την προώθηση και επικοινωνία των προϊόντων της Nestle.

Ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε τη συνεργασία μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εγκάρδια φιλοξενία και τις πολύ όμορφες αναμνήσεις!